Cor de Cambra Impromptu

El Cor de Cambra Impromptu neix a partir d´un interès comú pel gaudi de la música. Amb més de quaranta anys de trajectòria i actuacions en prestigioses sales de concert, ha interpretat repertoris molt diversos, esdevenint un cor amb un bagatge eclèctic i heterogeni. Ha treballat obres de Mozart, Fauré, Elgar i Reinberger entre d´altres i ha dedicat diversos programes a repertoris monogràfics entre els que cal destacar l´homenatge a Cristòfol Taltabull.

Les seves actuacions inclouen tant concerts a capella com simfònicocorals, i fins i tot espectacles multidisciplinars, entre els que destaca la seva actuació “The sound of musicals. Un passeig pels musicals de Broadway” interpretat amb gran èxit el 2010 al teatre St.Miquel dels Sants i subvencionat per l´Ajuntament de Barcelona. Des del 2003 participa en la dinamització musical del barri de Gràcia de Barcelona amb diferents activitats, entre les quals cal destacar l’organització de diverses edicions del concert “Amb Gràcia per la Vida”, en benefici de la Marató de TV3.

Des de 2007 el Cor de Cambra Impromptu compta amb la direcció musical de Murat Khupov, continuant així amb el procés natural de superació i perfeccionament, sense descuidar el vincle entre els cantaires i la música, el qual esdevé imprescindible pel plaer del cant coral. El nou projecte musical, “2012: 150è aniversari de Francesc Alió“, pretén reivindicar la figura d’un dels músics més rellevants de la Renaixença musical catalana. Més informació sobre la recerca que el Cor ha realitzat sobre Francesc Alió a www.corimpromptu.cat (en fase d´actualització) i www.projectealio.blogspot.com.

El Cor de Cambra Impromptu és membre de la FCEC.