El Cor de Cambra Impromptu neix a partir d’un interès comú pel gaudi de la música. Amb més de cinquanta anys de trajectòria i actuacions en prestigioses sales de concert, ha interpretat repertoris molt diversos, esdevenint un cor amb un bagatge eclèctic i heterogeni. Ha treballat obres de Mozart, Fauré, Elgar i Reinberger entre d’altres i ha dedicat diversos programes a repertoris monogràfics entre els quals cal destacar l’homenatge a Cristòfol Taltabull.

Les seves actuacions inclouen tant, concerts a cappella com simfònic-corals, i fins i tot espectacles multidisciplinaris, entre els quals destaca la seva actuació The sound of musicals. Un passeig pels musicals de Broadway interpretat amb gran èxit el 2010 al teatre St. Miquel dels Sants i subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona. Des del 2003 participa en la dinamització musical del barri de Gràcia de Barcelona amb diferents activitats, entre les quals cal destacar l’organització de diverses edicions del concert Amb Gràcia per la Vida“, en benefici de la Marató de TV3.

Amb en Murat Khupov, director des de l’any 2007 fins al curs 2023-24, s’assoleix el procés natural de superació i perfeccionament, sense descuidar el vincle entre els cantaires i la música, el qual esdevé imprescindible pel plaer del cant coral. El projecte musical, 2012: 150è aniversari de Francesc Alió i Brea, pretenia reivindicar la figura d’un dels músics més rellevants de la Renaixença musical catalana. A www.projectealio.blogspot.com trobareu més informació sobre la recerca que el Cor va realitzar sobre aquest pianista i compositor català.

Des del curs 2024-25 la direcció musical del Cor està a càrrec de la directora, pianista, professora de cant i soprano solista, Olga Miracle.

El Cor de Cambra Impromptu és membre de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).